Over Plushrides

Sinds 2008 is Juriaan van der Flier, de oprichter van Plush Rides, actief in het onderhoud van mountainbikes. Specifiek in het gravity segment. Zelf actief downhill en inmiddels enduro rijder, zag in dat er weinig plekken zijn in Nederland om terecht te kunnen met dit soort fietsen en vooral de behoeften van de rijders niet begrepen worden door het ontbreken van enige praktijk- en vakkennis binnen de branche in Nederland.

Hierdoor heeft Juriaan in de loop der jaren een zeer grote kennis ontwikkeld, die niet met een opleiding te bewerkstelligen is. De wil om iedereen optimaal te kunnen laten genieten van het moois dat mountainbiken is, heeft ervoor gezorgd dat Plush Rides bestaat. Zijn ervaring en werkmethodes vormen de kern van het bedrijf en zorgen ervoor dat de kwaliteit van het werk als ook het advies aan de klanten bovenaan staan.

Onze missie is eigenlijk om het op te nemen voor het materiaal. Dit klinkt vreemd, maar we zien vaak dat mensen hun mountainbike proberen om te bouwen naar iets dat het niet hoort te zijn. M.a.w. ze verwachten het verkeerde van het door hun gekozen materiaal. Nu is zo’n keuze in veel gevallen onbewust onbekwaam geweest en daar is natuurlijk ook niets mis mee. Het is immers boven water komen drijven, wat je verwachtingen zijn, doordat die fiets gekozen is. Echter kan je dan met een juiste begeleiding veel sneller een tevreden gevoel krijgen op de fiets, zodra je ook de goede kant op gewezen wordt. Dit staat bij Plush Rides centraal; advies is specifiek voor de rijder en zijn of haar wensen en verwachtingen van het mountainbiken. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we gevraagde producten liever niet leveren en een beter passend alternatief voorstellen.

Op deze manier “nemen wij het op voor het materiaal”. Zodat er geen onbewust onbekwame beoordeling komt over materiaal, omdat dit niet bracht wat verwacht werd terwijl dit in het begin al niet een beoogd gebruik was.

Kwaliteit van werk en advies op maat zijn voor ons de belangrijkste ingrediënten om jouw ervaring in het mountainbiken te optimaliseren

Plushrides

Molensingel 93 A10

6229PC Maastricht

info@plushrides.nl

KVK: 84980729